Найважливіші цифри і цитати четверга, 12 січня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати четверга, 12 січня

694
Найважливіші цифри і цитати четверга, 12 січня:
  • Обсяг шахрайства в e-commerce зріс на 113%
  • НБУ за 2016 рік 155 разів надавав правоохоронним органам доступ до інформації
Армагедону немає, газу Україні вистачить на всю зиму, – Кістіон
“Немає ніякого армагедону. Україна як була, так і буде з достатньою кількістю газу. В даний час в підземних сховищах ми маємо близько 11,5 млрд кубічних метрів газу. На початок опалювального періоду Україна накопичила 14,5 млрд. Станом на 8 січня ми використали близько 22% запасів, які були закачані в підземні сховища”, – зазначив Кістіон.
“Сплячим ФОП “може бути нарахована тільки “спляча пенсія”, – Розенко
“Сьогодні закриваються ті ФОП, які просто колись були зареєстровані, але вже не працюють і не платять податки – так звані сплячі ФОП. Зараз у зв’язку з прийнятим Верховною Радою законом просто потрібно навести порядок в цих справах”, – сказав він.
Данилюк не хоче повертати випадково ліквідовану податкову міліцію
“Ми плануємо подати проект закону на розгляд уряду на найближчому засіданні і після затвердження направити законопроект до парламенту. У цьому законопроекті бажано, щоб депутати все-таки уникнули “технічних помилок”, – зазначив Данилюк.
Націоналізація ПриватБанку: в Мінфіні пояснили походження коштів на купівлю активу
“Держава в особі Міністерства фінансів придбала акції ПАТ КБ “ПриватБанк” в повному обсязі за одну гривню за рахунок коштів, передбачених Міністерству фінансів у державному бюджеті України на 2016 рік за КПКВК (код програмної класифікації видатків та кредитування бюджету, – ред.) 3501010 “Керівництво та управління у сфері фінансів”, – йдеться у відповіді на запит журналістів.
“Теоретично можливо”: НБУ допускає дистанційну крадіжку коштів з безконтактних карток
«Чи можуть зловмисники отримати безконтактно (дистанційно) дані безконтактної платіжної картки, яка знаходиться в портмоне, сумці і т.д.? Теоретично можливе отримання електронних даних картки дистанційно. Однак ця дистанція повинна бути дуже маленькою, що ставить під сумнів повну безконтактність такої операції, враховуючи, що карта зазвичай зберігається в місці, яке забезпечує таку відстань: портмоне, гаманець, сумка», – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас