Викрадач $5 млн витратив $1 млн на онлайн-гру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Викрадач $5 млн витратив $1 млн на онлайн-гру

Кримінал
1707
У США бухгалтер-шахрай вкрав у свого роботодавця майже $5 млн, після чого близько мільйона доларів витратив на мобільну стратегію Game of War, яка поширюється по моделі freemium.
Влада Каліфорнії виявила, що засуджений за шахрайство з кредитними картами і відмивання грошей Кевін Лі Ко (KevinLeeCo), який вкрав у своєї компанії близько $5 млн, приблизно один мільйон із вкрадених грошей витратив на онлайн-гру Game of War.
Кевін Лі Ко працював в компанії Holt – каліфорнійського виробника важкої техніки, в якій він очолював відділ бухгалтерії та курирував комерційні кредитні рахунки Holt. Як повідомляє WashingtonPost, в період з травня 2008 по березень 2015 року він займався різного роду шахрайством, завдяки якому вкрав у компанії майже $5 млн. Ко використовував своє службове становище для проведення сотень несанкціонованих операцій з кредитними картами за рахунок компанії, підробляв звіти про кредитні акаунти, тим самим обманюючи банк, в якому був відкритий рахунок.
Ко вже визнав себе винним за одним пунктом звинувачення в шахрайстві (всього його звинувачують відразу за вісьмома) і одним пунктом, пов’язаним з відмиванням грошей (його звинувачують за трьома). Він повинен буде виплатити своєму колишньому роботодавцеві приблизно $4,542 млн, а тюремне ув’язнення, яке йому загрожує, може скласти кілька десятиліть.
За матеріалами: rccnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас