Найважливіші цифри і цитати понеділка, 24 жовтня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати понеділка, 24 жовтня

746
Найважливіші цифри і цитати понеділка, 24 жовтня:
  • “Не шкодуйте про 82 банки, які ми вивели з ринку”, – Гонтраева
“Минулого тижня ВР проголосувала висновки і рекомендації народних депутатів до бюджету 2017. Зараз ми в уряді обробляємо ці пропозиції. Слушні пропозиції будуть враховані, але ініціатива підвищити зарплати депутатам буде відхилена. Наш пріоритет – підвищення доходів громадян”
“Коли я прийшла в Національний банк, у нас заборгованість з рефінансування була 104 млрд грн. За мою каденцію Нацбанк забрав з ринку 37 млрд грн, з яких тільки 2016 року – 25,9 млрд грн”
Лещенко розповів, хто не дає йому заповнити електронну декларацію
“Моя електронна декларація готова. Я її готовий хоч завтра поставити на сайт, але сталося те, про що ми давно попереджали – спеціально цю систему електронного декларування, а це спеціальний інтерфейс в спеціальній програмі, вона була хакерським шляхом зламана, в спеціальному органі, який називається Держспецзв’язку… Наприклад, я не можу закінчити свою декларацію, тому що там є розділ, який суперечить взагалі здоровому глузду, тобто, щоб поставити крапку, я повинен заповнити розділ, який я не повинен заповнювати”
У НБУ розповіли, яких збитків завдав збіглий власник банку “Михайлівський”
“Банк” Михайлівський “був невеликий. Його власник Поліщук заборгував 23 млрд гривень банкам, Фонду гарантування вкладів”
Приватбанк заявляє про затримання підозрюваного у вбивстві інкасаторів
“Рівно рік тому в Чернігові стався напад і вбивство трьох наших інкасаторів. І ось рівно через рік вбивцю спіймано. Допомагаємо йому повернутися на Батьківщину. Готуємо гідну зустріч”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас