Безконтакт вперше переміг готівку у Великобританії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безконтакт вперше переміг готівку у Великобританії

Фінтех і Картки
617
Готівкові гроші використовувалися для менш ніж половини роздрібних транзакцій у Великобританії в 2015 році, відповідно до щорічного дослідження BRC під назвою Payments Survey.
Дослідження аналізує найпопулярніші методи платежів у Великобританії при оплаті товарів і послуг у фізичних магазинах і онлайн. Дослідження також охоплює витрати ритейлерів на обслуговування кожного методу платежів.
Кількість готівкових платежів у сфері роздрібної торгівлі скоротилася майже на 5% порівняно з попереднім роком — з 52,09% до 47,15%. Якщо порівнювати з даними за 2011 рік, то цей показник скоротився на 20%.
Такі зміни були викликані тим, що ритейлери почали інвестувати в нові платіжні технології, роблячи процес оплати легшим, швидшим і безпечнішим. Емітенти платіжних карток також зробили свій внесок: 55% карток в обігу оснащені безконтактною технологією, пояснив Айронсайд.
BRC виявила, що витрати ритейлерів на обслуговування транзакцій з дебетовими і кредитними картками скоротилися на 159 млн доларів. В основному завдяки постанові Interchange Fee Regulation, яка скорочує комісію за платіжну операцію і накладає на банки і ритейлерів певні зобов’язання у сфері забезпечення відкритості транзакцій.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас