11-12 жовтня в Києві – XII міжнародний форум «Лояльний покупець: де у нього кнопка?» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

11-12 жовтня в Києві – XII міжнародний форум «Лояльний покупець: де у нього кнопка?»

200
Більше 30 спікерів, понад 15 кейсів в сфері управління лояльністю і клієнтським досвідом, в тому числі в банківській сфері.
До 11 вересня знижка 10%.
Форум «Лояльний покупець: де у нього кнопка?»: Навчитися керувати клієнтським досвідом
11-12 жовтня в Києві відбудеться XII міжнародний форум «Лояльний покупець: де у нього кнопка?» – Найавторитетніший на російськомовному просторі щорічний захід в сфері лояльності та управління клієнтським досвідом. Традиційно у форумі візьмуть участь понад 200 компаній з України, Молдови, Білорусі, Казахстану та Грузії. Очікуються також європейські гості.
Основна мета організаторів – знайомити компанії з найкращими програмами, технологіями та інноваційними концепціями у сфері маркетингу стосунків, управління позитивним купівельним досвідом і CRM-рішень.
Цього року в центрі уваги фахівців з relationship-маркетингу – підвищення відгуку від цільових пропозицій, впровадження аналітичного інструментарію для роботи з даними, пошук ефективних інструментів персоналізації та дизайн унікального клієнтського досвіду.
До уваги спільноти будуть представлені понад 15 унікальних кейсів на різноманітних ринках і в самих різних сегментах (від банків і телекому до рітейлу та сфери розваг).
«Управління клієнтським досвідом і клієнтська лояльність набувають все більшого значення для компаній. Ми покажемо, чим «дихають» і які основні завдання в сфері маркетингу відносин вирішують компанії в Україні, Грузії, Білорусі, Росії. А також дізнаємося, що відбувається на західних ринках завдяки нашим європейським гостям», – розповідає продюсер форуму, керуючий директор компанії IdeasFirst Ірина Бондаренко.
Так, західним досвідом поділяться хедлайнери цього року Радек Граховец, партнер Pricewise (Прага) і Владімір Шарафін, керівник програми лояльності GoPass Tatry mountain resorts (Братислава).
Серед ключових питань в сфері програм лояльності, які розглядатимуть учасники форуму:
  • «Як здійснювати додаткові продажі за допомогою персональних промо. Досвід Watsons Ukraine ». Світлана Мурина, керівник CRM-відділу Watsons Ukraine (Київ).
  • «Управління поведінкою клієнтів в програмі лояльності “Планета Кіно“». Денис Савченко, керівник програми лояльності, Дмитро Деркач, співвласник «Планета Кіно» (Київ).
  • «“Політаємо зі смаком”. Програма лояльності для преміальних клієнтів». Сергій Сорокін, керівник управління VIP бізнесу ПАТ «Банк Кредит Дніпро» (Київ).
  • «Metro Cash & Carry: індивідуальний підхід до одного мільйона клієнтів». Оксана Куликова, керівник управління маркетингу METRO Cash & Carry Україна (Київ).
  • «Чат-революція в програмах лояльності на прикладі “Бонус Плюс“». Михайло Фіялко, керівник проекту «Бонус Плюс», «Приватбанк» (Дніпро).
  • Case study «Коаліційна програма лояльності Unicard». Нана Кебурія, директор коаліційної програми Universal Card Corporation (Тбілісі).
  • «Предиктивна аналітика і управління цінністю клієнтської бази в реальному часі». Максім Мозговий, директор з CRM і аналітики паблішер компанії Wargaming.net (Мінськ).
Історії створення позитивного клієнтського досвіду прозвучать від таких експертів, як:
  • Максим Рабинович, директор з розвитку «Нова Пошта» (Київ).
  • Віталій Султан, керівник електронних каналів «Київстар» (Київ).
  • Анна Міхаелян, керівник департаменту клієнтського досвіду компанії «Воля» (Київ).
  • Олексій Ломоносов, маркетинг-директор IDS Aqua Service (Київ).
  • Олег Лоскутов, CEO клініки MedinUA (Дніпро).
  • Катерина Небесна, керівник відділу дизайну клієнтського досвіду компанії «Київстар» (Київ).
Загалом на форумі виступлять понад 30 експертів з різних сфер, заплановано дискусію на тему антикризових комунікацій в соціальних мережах, воркшоп, присвячений нюансам створення customer journey, а також традиційний формат «Тет-а-тет з експертом».
Подивитися програму
http://goo.gl/TsdQ2q
За матеріалами:
Айдіас Фьост
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас