Сенсаційні "п'ять угод" не мають жодного відношення до справи Онищенка, - адвокат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сенсаційні "п'ять угод" не мають жодного відношення до справи Онищенка, - адвокат

Кримінал
732
П’ять підслідних, які визнали себе винними в скоєнні злочинів, і погодилися на угоду зі слідством, не мають ніякого відношення ні до Онищенка, ні взагалі до “газової справи”, яку розслідує НАБУ. Таку думку висловив адвокат Олег Іщенко, який представляє інтереси народного депутата Олександра Онищенка.
“Взагалі, це виглядає трохи дивно. Затримали десятки людей, часто абсолютно не знайомих один з одним. Влаштували їм серйозний психологічний тиск. За підсумком цього тиску запропонували якісь угоди. І все? Але, по-перше, яке відношення, скажімо, людина-обнальщик має до газової галузі? По-друге, чому всі ці угоди обставлені так, щоб захист не міг отримати доступ до матеріалів справ? У нас взагалі захист зараз ні до чого, крім матеріалів прес-конференцій НАБУ, доступу не має”, – заявив адвокат.
Нагадаємо, раніше слідчі НАБУ опублікували повідомлення про те, що 5 фігурантів “газової справи” пішли на угоду зі слідством, серед яких директор біржі “Львівська універсальна” і директор товарної біржі “Центр”. Як заявив керівник НАБУ Артем Ситник, всі п’ять фігурантів “дали цінні викривальні свідчення проти організаторів злочину”, які безпосередньо доводять провину Олександра Онищенка.
У свою чергу захист Онищенка назвав цю заяву “черговим бездоказовим домислом” НАБУ.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас