Apple Pay запускається ще в одній країні Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple Pay запускається ще в одній країні Європи

Фінтех і Картки
279
Apple почала запуск платіжного сервісу Apple Pay у Швейцарії. Тепер швейцарці зможуть оплачувати покупки з новим сервісом як ву магазинах, так і через мобільний додаток. Сервіс запускається за підтримки платіжних систем MasterCard і Visa, емітентів карт Bonus Card, Cornercard, Swiss Bankers, а також рітейлерів Aldi, Avec, C&A, K Kiosk, Mobile Zone, P&B, Spar і TopCC. У мережі супермаркетів Lidl хочуть інтегрувати підтримку мобільного платіжного сервісу Apple «незабаром».
Apple Pay буде доступний для оплати в магазинах через пристрої iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, а також Apple Watch. Сервіс також буде доступний для оплати через додаток з пристроїв iPad, iPad Pro, iPad Air 2, iPad Mini 4 і iPad Mini 3.
Компанія анонсувала запуск Apple Pay у Швейцарії, Франції та Гонконгу на конференції Apple Worldwide Developers у червні 2016 р. Сервіс також буде доступний для онлайн-платежів.
Раніше ЗМІ писали про те, що Apple Pay перейде в режим онлайн. Така функція допоможе покупцям, які використовують браузер Safari, оплатити покупку за допомогою системи сканування відбитків пальців Touch ID на iPhone. Щоб оплатити покупку на сайті через Safari, потрібно натиснути на кнопку «Pay with Apple Pay» («Сплатити з Apple Pay»). Для завершення транзакції потрібно підтвердити покупку за допомогою відбитка пальця на сканері Touch ID на дисплеї мобільного телефону чи Apple Watch.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас