Суд дозволив заарештувати рахунки Д. Табачника в Ощадбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд дозволив заарештувати рахунки Д. Табачника в Ощадбанку

Кримінал
517
Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання Генеральної прокуратури України про арешт рахунків екс-міністра освіти Дмитра Табачника в Ощадбанку.
Згідно з постановою суду від 22 червня, арешт накладено на кошти, дорогоцінні метали, наявні на банківських рахунках Д. Табачника в Ощадбанку (Росія).
У клопотанні Генпрокуратури зазначено, що Д. Табачник, перебуваючи на посаді міністра освіти і науки України, всупереч інтересам служби, використовуючи надані йому повноваження міністра, діючи за попередньою змовою з іншими посадовими особами міністерства, власниками і керівниками ТОВ “Ріотрейд”, ТОВ “САН11”, ТОВ “Видавничий дім “Прадес”, ТОВ “БК “Артбуд” і ТОВ “УкрБудМенеджмент”, у період 2011-2013 років, заволоділи майном, яке перебувало на балансі державних підприємств, які перебувають у сфері управління Міністерства освіти, загальною вартістю понад 35 млн грн, а саме: нежитловими приміщеннями в будівлі ДП “Інфоресурс” Міносвіти і науки вартістю майже 13 млн грн і в будівлі ДП “Об’єднання з торгівлі та постачання” Міносвіти і науки вартістю понад 22 млн грн.
За повідомленнями деяких українських ЗМІ, Д. Табачник перебуває нині в Ізраїлі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас