На Indiegogo зібрали кошти на магнітний гаманець (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Indiegogo зібрали кошти на магнітний гаманець (відео)

Фінтех і Картки
252
Американський стартап Spendwallet проводить каудфандінгову кампанію на майданчику Indiegogo для фінансування нового електронного гаманця. Для запуску необхідно було зібрати $ 30 тис. Це показник вже перевищено більш, ніж в два рази, хоча до закінчення збору коштів залишається ще 17 днів.
Гаманець є плоский гаджет з міні-екраном і двома сенсорними кнопками. Для передачі даних в POS-термінал буде використовуватися власна розробка компанії – емуляція магнітного потоку (Magnetic Flux Emulation).
«Наша технологія MFE генерує магнітне поле, яке змушує картрідер реагувати так, як якщо б покупець підніс до терміналу звичайну карту з магнітною стрічкою», – кажуть в Spendwallet.
З боку оплата таким гаджетом буде виглядати безконтактно, так само, як використання NFC-гаманця.
Для здійснення транзакції достатньо активувати гаманець і вибрати карту на дисплеї за допомогою сенсорних кнопок. Потім досить просто піднести пристрій до POS-терміналу. Завантажити на гаджет платіжні карти можна через мобільний додаток. Також зі смартфона зручно переглядати аналітику своїх витрат.
У пристрої можна зберігати до 20 магнітних банківських карток. Всі вони доступні для здійснення платежів в торгових точках. Розробники сервісу уточнюють, що пристрій не можна використовувати для доступу до коштів через банкомат. Тому в Spendwallet передбачений слот для зберігання звичайної пластикової картки на екстрений випадок.
Компанія почне поставки Spendwallet не пізніше жовтня 2016 р. Гаманець сумісний зі смартфонами на базі Android 4.3 і вище, а також iOS 8 і вище. Роздрібна ціна гаджета складе $ 130
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас