Найважливіші цифри і цитати понеділка, 28 березня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати понеділка, 28 березня

707
Найважливіші цифри і цитати понеділка, 28 березня:
*ДФС з початку року відкрила 84 кримінальні справи проти своїх співробітників
  • Обсяг торгів цінними паперами в січні-лютому впав майже на 60%
  • Продажі бензину через АЗС в лютому скоротилися на 8%, дизпалива – на 19%
Голова МВС Арсен Аваков про те, ким буде Яресько в новому уряді Яценюка
“Якщо ми говоримо про уряд Яценюка, про переформатування цього уряду, про який Яценюк заявляв багато разів, і ми вже втомилися про це говорити. Ми бачимо кілька красивих, чітких позицій для нас. Вони полягають в тому, щоб ми запропонували першим віце-прем’єром – міністром фінансів Наталію Яресько”.
Глава консалтингової фірми Henley & Partners Крістіан Кейлін про те, як США стають найбільшою податковою гаванню в світі
США є інформаційною чорною дірою. Фінансова інформація надходить в країну, але не повертається назад. Є суттєва різниця між рівнем інформаційної безпеки в Швейцарії і, наприклад, в Індонезії, тоді як обидві країни є членами угоди по CRS”.
Голова Кабміну Арсеній Яценюк про альтернативу нинішньому уряду
“Ніяких дострокових виборів. Ніяких “темних” домовленостей. Ніяких ігор за рейтинг, бо цей рейтинг не матиме сенсу, якщо не буде держави … реальної альтернативи для програми уряду немає. Кажу це відповідально. За нинішніх обставин будь-які красиві версії – це звичайний популізм, а по-простому – неправда”.
Лідер парламентської фракції “Блоку Петра Порошенка” Юрій Луценко про реформи прокуратури
“Реформу цього полумафіозного генерального могильника не може провести той, хто був прокурором. Я думаю, це може зробити людина зі сторони, що має особисту і політичну мужність зруйнувати цю систему кругової поруки”.
Президент асоціації “Об’єднання операторів ринку нафтопродуктів України” Леонид Косянчук про “кримінальний” бензин
“Я готовий стверджувати, що кожен третій літр – це кримінальний літр. Тобто з нього не сплачені податки, і він не є тим, за що ви платите гроші, тобто це не бензин. Це просто горюча суміш, в тому числі і бензинова, в якій може бути 40-50% бензину, все інше – компоненти коксохімії”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас