"Ласощі" розбрату: Житомирські переговори почнуться 12 січня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Ласощі" розбрату: Житомирські переговори почнуться 12 січня

Кримінал
868
Сторони конфлікту на фабриці «Житомирські ласощі» почнуть переговорний процес 12 січня.
Це передбачено в підписаному сторонами конфлікту меморандумі, повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.
«… Початок 12 січня переговорного процесу. До цього дня конфлікт припинений, як і діяльність самого підприємства. Сторони (по 10 чоловік з кожної) разом з представниками поліції (30 осіб) будуть забезпечувати охорону кондитерської фабрики. Також обидві сторони конфлікту визначилися з переліком осіб, які мають доступ до підприємства для підтримання його в належному господарському стані », – йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, через майновий спір, який виник у 2010 році в результаті ліквідації ЗАТ «Житомирські ласощі» і передачі підприємства Товариству з додатковою відповідальністю «ЖЛ», між інвесторами фабрики йде запекла боротьба.
23 грудня Вищий адміністративний суд України визнав права на фабрику за колишнім власником, іноземним інвестором «Дельта Кепітал С.А.», але нинішнє керівництво не хоче поступатися.
Обидві сторони вдаються до силових методів, в тому числі із залученням озброєних “тітушек”. У ніч на 5 січня поліція затримала на території фабрики і біля неї 134 людини, у яких вилучено травматичну і газову зброю, патрони, кастети, палиці і граната.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас