У Києві закриють нелегальні газові заправки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві закриють нелегальні газові заправки

Кримінал
517
Київська влада найближчим часом продовжать активний демонтаж газових блоків, встановлених з порушенням законодавства.
Про це повідомив глава Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Олександр Козловський.
За його словами, серед окремо розташованих у Києві АГЗП практично немає об’єктів, розміщених з дотриманням всіх законодавчих вимог. “Це все або самовільно захоплена земля, або договори оренди ділянок, не призначених для розміщення на них АГЗП. Всі вони до єдиного підлягають знесенню”, – зазначив Козловський.
За його словами, при визначенні об’єктів, що підлягають першочерговому демонтажу, Департамент керується технічними та логістичними можливостями підрядників, а не складністю порушень по конкретних АГЗП.
Чиновник повідомив, що активізувати демонтажі, зокрема, дозволили домовленості з великими мережевими компаніями про надання в користування КП “Благоустрій” транспортної техніки для відкачування зрідженого газу з ємностей порушників.
У той же час, А. Козловський зауважив, що співпраця міської влади з фіскальною службою поки не налагоджена в бажаному масштабі.
Раніше в рамках конференції LPG Ukraine 2015 був проведений круглий стіл, в якому взяли участь київські чиновники, оператори великих мереж АЗК, а також власники мереж моноблоків. Однією з головних проблем, що заважають КМДА ефективно боротися з незаконно розміщеними АГЗП в столиці, Олександр Козловський назвав тиск на підрядників з транспортування викачаного з АГЗП газу, через що чиновники звернулися за цими послугами до великих мереж АЗС.
За матеріалами:
oilnews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас