Прокуратура повідомила подробиці затримання злочинної групи, яка планувала напад на інкасаторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура повідомила подробиці затримання злочинної групи, яка планувала напад на інкасаторів

Кримінал
369
У прокуратурі повідомили подробиці затримання злочинної групи, що планувала напад на інкасаторів в Одеській області, передає УНН з посиланням на прес-службу військової прокуратури Південного регіону України.
Так, військова прокуратура Південного регіону України спільно з Управлінням СБУ в Одеській області викрила під час спроби розбійного нападу злочинну групу на чолі зі співробітником ГУ Державної міграційної служби України в Одеській області.
“Об’єктом нападу мав стати автомобіль, який належить приватній комерційній структурі, зареєстрованій у Києві, і використовується для перевезення готівкою значних сум грошових коштів, призначених для виплати „тіньової заробітної платні у конвертах“”, — йдеться в повідомленні.
Співробітники військової прокуратури затримали злочинну групу у складі 5 осіб.
Під час огляду автомобіля вилучено значну суму грошових коштів готівкою, а саме — 185 тис. доларів США, 12,5 тис. євро та 320 тис. грн.
Під час обшуку автомобіля, на якому пересувалися нападники, виявлено та вилучено знаряддя злочину (пістолет та декілька ємностей з фарбою, які планували використати під час нападу).
У зловмисників також вилучено формений одяг спецпідрозділу СБУ, пластикові наручники та металеві молотки для нанесення тілесних ушкоджень.
Проводяться невідкладні слідчі дії, вживаються заходи щодо затримання інших учасників злочинної групи.
Зловмисникам повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання стосовно них запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Їм загрожує позбавлення волі строком від 8 до 15 років із конфіскацією майна.
Нагадаємо, 9 листопада Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою затримала членів злочинного угруповання, які планували розбійний напад на інкасаторів.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас