Поліція і прокуратура затримали співробітників Юніон Стандард Банку за підозрою у незаконному заволодінні 100 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поліція і прокуратура затримали співробітників Юніон Стандард Банку за підозрою у незаконному заволодінні 100 млн гривень

Кримінал
1331
Працівники територіального органу Національної поліції Одеській області спільно з колегами з обласної прокуратури виявили факт крадіжки 100 млн гривень посадовими особами банку неплатоспроможного Юніон Стандард Банку (Одеса).
Про це йдеться в повідомленні Міністерства внутрішніх справ.
Правоохоронці встановили, що посадові особи головного відділення банку з метою заволодіння коштами сформували видаткові касові ордери на переміщення грошових коштів.
Надалі ці касові ордери вони направили в регіональне управління фінансової установи, яка не функціонує з кінця 2014 року.
Здійснивши ряд обшуків в офісних та житлових приміщеннях підозрюваних, правоохоронці виявили та вилучили фінансову документацію, що є доказом вчинення даного злочину.
В результаті було затримано радника голови правління і керуючого директора банківської установи.
Зазначеним особам суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливим внесенням застави у розмірі 40 млн гривень за кожного.
На даний момент вживаються заходи, спрямовані на встановлення всього кола осіб, причетних до скоєння вказаного правопорушення, для притягнення їх до кримінальної відповідальності.
У повідомленні МВС розміщено фото, на яких видно логотип Юніон Стандард Банку.
Як повідомляло агентство, 2 жовтня НБУ визнав неплатоспроможним Юніон Стандард Банк.
3 жовтня Фонд гарантування вкладів ввів тимчасову адміністрацію в Юніон Стандарт Банк.
Акціонери банку вважають, що регулятор своїм рішенням заблокував нормальну роботу стабільної фінансової установи.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас