Курс біткоіна виріс до максимального рівня через МММ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Курс біткоіна виріс до максимального рівня через МММ

Фінтех і Картки
2139
Курс віртуальної валюти біткоіни виріс у середу до максимального за останній рік рівня, перевищивши $ 490, що може бути пов’язано з популяризацією в Китаї «соціальної фінансової мережі» МММ, яка несе на собі ознаки піраміди.
Нові члени МММ повинні купувати біткоіни, щоб вступити в мережу, винахідником якої є Сергій Мавроді. Потім біткоіни відправляються іншим учасникам мережі як «взаємодопомога».
Учасникам мережі її творці обіцяють щомісячний дохід у 30%, плюс винагороду за залучення нових членів і за розміщення рекомендацій в інтернеті.
За останній місяць ціна біткоінів виросла в 2 рази.
МММ в Китаї з’явилася близько року тому, але інтерес до неї зріс в останній місяць.
Створений в 2008 р програмістом або групою програмістів, відомих під ніком Сатосі Накамото, Bitcoin (біткоін) – одна з найпопулярніших альтернатив традиційним валют, являє собою програмний код, який не регулюється жодною країною або банківським наглядовим органом у світі. Не має єдиного емісійного центру. При цьому емісія Bitcoin обмежена алгоритмічно: теоретично кожен власник потужного комп’ютера може «добути» біткоіни шляхом використання обчислювальних потужностей, однак існує межа загального числа грошей в обороті.
За матеріалами:
Financial Times
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас