"Паралель" Ахметова має намір поставити бюджетникам 5,5 млн літрів палива — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Паралель" Ахметова має намір поставити бюджетникам 5,5 млн літрів палива

Енергетика
205
Компанія “Паралель” Ріната Ахметова, за підсумками виграних за п’ять місяців 2015 тендерів, планує поставити комунальним і бюджетним організаціям України понад 5,5 млн літрів світлих нафтопродуктів, повідомляє прес-служба компанії.
“Зокрема, укладені довгострокові договори на заправку автотранспорту медичних установ Луганської, Донецької та Запорізької областей, забезпечення паливом транспорту пожежних і охоронних державних структур, промислових підприємств і підприємств енергетики, а також інших комунальних організацій”, – йдеться в повідомленні.
Як повідомляють в “Паралелі”, на сьогодні в мережі компанії працюють 55 автозаправних комплексів у 28 містах Запорізької, Дніпропетровської, Донецької та Луганської областей.
“Існують довгострокові договори з підприємствами Донецької області, які ми підписали ще до нашого рішення про припинення роботи на непідконтрольній Україні території. Таких клієнтів з 18 травня 2015 року, ми обслуговуємо тільки на підконтрольній Україні території, про що ми своєчасно попередили всі підприємства”, – цитує прес-служба комерційного директора компанії Ларису Степанцову.
В “Паралелі” нагадують, що всі АЗС компанії в окупованих районах Донбасу не більше контролюються нею, всі співробітники цих станцій після виплати компенсацій були звільнені.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас