Зменшення продажів валюти українцями в 2 рази, скорочення на фабриці "Рошен" і провал реформи реєстрації нерухомості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зменшення продажів валюти українцями в 2 рази, скорочення на фабриці "Рошен" і провал реформи реєстрації нерухомості

Валюта
2366
Пропонуємо вашій увазі найцікавіші цифри і цитати вівторка, 13 серпня.
- Наступного року “Укравтодор” обіцяє передати місцевій владі майже 70% всіх доріг
- Близько 40 українських компаній потрапили в “ризиковий список” російської митниці
- Майже 40% зайвих витрат при держзакупівлях припадають на Донеччину
- Сума тіньового обігу коштів у сфері вищої освіти в Україні становить 3-4 млрд доларів на рік
- Українці в липні продали в 2,1 рази менше валюти, ніж у червні
Глава правління Jastrzębska Spółka Węglowa (JSW) Ярослав Загуровський про те, чому польські бізнесмени не хочуть інвестувати в Україну
“Чому польські бізнесмени не хочуть інвестувати в Україну? Через наших політиків! Так, наприклад, польська гірська компанія Jastrzębska Spółka Węglowa (JSW) і хотіла б інвестувати в нашу країну, але не має наміру нести втрати через політичні ризики. Україну визначаємо як країну політичного ризику. Тому не придивляємося в цьому напрямку”
Віталій Махинько, представник профспілки “Серп і молот” про те, чому будівельники в Києві перекрили Видубицький міст
“Сьогодні перекриємо міст на годину, а якщо робітникам не виплатять зарплату – то в середу зробимо акцію безстроковою. Робітники сподівалися, що після здачі мосту їм виплатять хоча б частково заборгованість по заробітній платі, а їм дали по тисячі гривень і то не всім, і змушують далі працювати. Причину затримок не говорять. Нам відомо, що “Укрзалізниця”, замовник, вже давно розрахувалася з фірмою-виконавцем”
Директор Вінницької кондитерської фабрики Олександр Білик про скороченнях на фабриці
“Потужності фабрики працювали в основному на російський ринок. Щоб переналаштувати на випуск нових видів продукції, нам потрібен час. На період реорганізації, виходячи з реальних можливостей підприємства, змушені скорочувати людей. Намагаємося, щоб скорочення торкнулося якомога менше працівників, але таких може бути близько 400 осіб”
Український правознавець і адвокат Тетяна Монтян про те, що реформа реєстрації нерухомості провалилася
“У нас на 23 році незалежності нарешті відбулася реформа реєстрації майнових прав, яка була провалена в нуль. На практиці вийшло, що “віджали” повноваження у місцевих БТІ, управлінь земельних ресурсів, спробували все це перевести на всеукраїнський реєстр та кадастр”
Міністр курортів і туризму Криму Олександр Лієв про кількість туристів у Криму
“4 млн туристів – це пік для пляжного сезону Криму. У зв’язку з цим ми не прагнемо до збільшення кількості туристів у літній період, а туристам рекомендуємо вибирати Крим як оздоровчий курорт і використовувати для цих цілей пляжну інфраструктуру”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас