Карта українських скарбів - maps.finance.ua — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Карта українських скарбів - maps.finance.ua

Валюта
6169
Економічний портал FINANCE.UA , перебуваючи в постійному діалозі зі своїми читачами, продовжує активно розвиватися та удосконалюватися. Одним з перших кроків у цьому напрямку були карти в розділі "Таблиці курсу обміну готівкових валют". Тут користувач "відштовхувався" від конкретного банку, а саме посилання було розташовано на назвах міст.
Наступним, більше складним за виконання, але дуже простим у застосуванні, стали карти на maps.finance.ua, де відображено всі найважливіші банки та пункти обміну валют в Україні.
Віртуально подорожуючи містом з такими картами, користувач істотно скорочує час пошуку найближчого пункту обміну, може проаналізувати і зрівняти ситуацію з курсом як на найближчій території, так і у всій країні.
Така зручність особливо важлива в ситуації тимчасового цейтноту або прив'язки читача до певного місця перебування. Потрібна інформація відображається вікном, яке спливає після натискання на обрану кнопку, користувачеві лише потрібно зателефонувати й погодити угоду.
Вся інформація на карті ідентична даним у таблиці "Курси обміну готівкових валют" , що є однієї із найбільш затребуваних відвідувачами FINANCE.UA , курсами валют.
Якщо для вас час - дорожче грошей, цей сервіс точно буде Вам у пригоді.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас