У Донецькій обл. пограбовано відділення ПриватБанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Донецькій обл. пограбовано відділення ПриватБанку

Кримінал
1401
У місті Авдіївка Донецької області близько 12:00 15 лютого 2010 р. відділення ПриватБанку пограбували троє озброєних злочинців у масках. Про це повідомляє прес-служба банку.
Один з них, погрожуючи пістолетом, відігнав у бік чотирьох клієнтів і наставив пістолет на касира. Другий розбив молотком скло касової огорожі, проник всередину і грубо вимагав видати всі гроші спочатку в однієї, потім в іншої касирки.
У цей час третій злочинець, озброєний рушницею, залишався біля виходу і погрожував відвідувачам, не випускаючи їх із відділення, деяких з них уклав на підлогу.
Поки дії присутніх були нейтралізовані наставленими дулами, грабіжник, який проник усередину, оволодів грошима з двох суміжних кас, з викраденим вибрався через касове вікно, після чого злочинці швидко залишили відділення банку.
Група ВДСО, яка прибула на сигнал тривоги, затримати бандитів не встигла. Ніхто із шести співробітників і 14 клієнтів відділення не постраждав. Матеріали відеоспостереження банку, що зафіксували дії злочинців, передано міліції, сума збитку встановлюється. Порушено кримінальну справу, ведеться розшук нападників.
З метою швидкого розкриття цього резонансного злочину, керівництво ПриватБанку гарантує виплату грошової винагороди у розмірі 100 тис. грн співробітникам правоохоронних органів за затримку злочинців. Крім того, всебічне сприяння і допомогу слідству надаватиме Служба безпеки банку.
Останнім часом в містах України почастішали пограбування магазинів і банківських установ. На думку співробітників МВС, основними причинами зростання цієї категорії злочинів є економічна криза, а також небажання банків забезпечувати свої відділення охороною і камерами відеоспостереження.
Нагадаємо, 9 лютого ц.р. близько 18:00 у Харкові невідомі викрали з відділення "Правекс-банку" понад 100 тис. грн. Двоє чоловіків в масках зайшли до відділення банку на вулиці Данилевського, розбили скло в пункті обміну валют і забрали гроші - понад 100 тис. грн. При цьому ніхто не постраждав. За фактом нападу міліція порушила кримінальну справу за статтею "розбій", яка передбачає від 7 до 12 років позбавлення волі.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас