Приватбанк приступив до обміну карт Visa TravelMoney і продажу нової карти Visa TravelMoney Cash Passport — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк приступив до обміну карт Visa TravelMoney і продажу нової карти Visa TravelMoney Cash Passport

Фінтех і Картки
190
З кінця вересня 2002 року Приватбанк пропонує своїм клієнтам обміняти наявні пластикові карти Visa TravelMoney на нову карту - Visa TravelMoney Cash Passport. Як повідомили представники банку, обмін карт здійснюється безкоштовно. Також Приватбанк пропонує жителям України оформити пластикову карту VTM Cash Passport у кожному з 1 330 відділень банку по всій Україні. За словами представників банку, VTM Cash Passport є ідеальним фінансовим інструментом для клієнтів, що виїжджають у ділові чи туристичні поїздки по Україні і за рубіж. Розмістивши на карті VTM Cash Passport свої кошти в доларах США, клієнт має можливість одержати наявні в банкоматах по усьому світі, а також одержати доступ до даних по карті через Інтернет чи по телефону (переглядати свої транзакції, змінювати свій ПІН-код).
Ставши власником карти VTM Cash Passport, оформленої в Приватбанку, клієнт має можливість користатися послугами Служби Travelex Latitude Recovery, що забезпечує підтримку в непередбачених ситуаціях за рубежем, і одержувати інформацію від компанії Interpayment Services Ltd (емітента карти) про нові продукти і послуги, що можуть бути йому цікаві.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших українських системних банків і є лідером українського ринку пластикових карт. На сьогоднішній день банком емітовано 1 720 524 карт, що складає більш 40% від загальної кількості карт, емітованих українськими банками. Карткова інфраструктура Приватбанку включає 502 банкомата, 17 700 торгово-сервісних точок, 10 320 POS-терміналів і 1 658 пунктів видачі наявних. Регіональна мережа Приватбанку містить у собі більш 1 330 філій і відділень по всій Україні.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас