Аналітики: Слід очікувати тривалого коливання курсу євро відносно долара на рівні 1,55 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітики: Слід очікувати тривалого коливання курсу євро відносно долара на рівні 1,55

Валюта
998
Варто очікувати тривалого коливання курсу євро відносно долара на рівні 1,55. Такий прогноз озвучили аналітики Erste Group.
Аналітики відзначають, що курс євро відносно долара так і не піднявся вище 1,6 і, в остаточному підсумку, опустився до 1,55. Головною причиною цього, на їхню думку, стали слабкі економічні показники Єврозони та особливо індекс. "Крім цього зміцненню долара прислужило зниження ціни на бензин", - підкреслюють аналітики.
Основним фактором, що найближчим часом буде впливати на курс EUR/USD, аналітики вважають економічний розвиток по обидва боки Атлантики, що найближчим часом не буде викликати особливого захвату.
"Сюрпризи ще може піднести фінансова криза США: падіння долара буде залежати від кількості банків, які виявляться втягненими в її наслідки. Фактором ризику для євро є більш сильне, ніж очікувалося, падіння темпів зростання Єврозони", - говорять вони. Втім, для обох валют вирішальними факторами будуть негативні ризики, і в середньостроковому періоді експерти очікують поступового відновлення долара.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас