Прес-Реліз. Акція "Почни з нуля!" від компанії "Ласка Лізинг" та "АвтоКапітал". — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прес-Реліз. Акція "Почни з нуля!" від компанії "Ласка Лізинг" та "АвтоКапітал".

443
Компанія "Ласка Лізинг", лідер ринку фінансових послуг в Україні, та компанія "АвтоКапітал", Генеральне представництво Daimler AG та Chrysler Int. Corp з продажу автомобілів Mercedes-Benz, Chrysler, Dodge та Jeep, оголошують про проведення нової акції "Почни з нуля!".
З 14 липня та до 30 вересня2008 року у Вас є унікальна можливість придбати в лізинг новенький застрахований та оформлений автомобіль за найпривабливіших умов!
Почни з "нуля" разом з лізингом!
0% авансу
0% франшиза
0% прихованих комісій
0% втрати часу
Акція розповсюджується на будь-який автомобіль з модельного ряду Mercedes-Benz, Chrysler, Dodge та Jeep, вартістю до 40 тис. доларів США. на строк до 36 місяців. Також звертаємо увагу, що придбати автомобіль в лізинг за спеціальними умовами Ви зможете тільки в офіційній дилерській мережі компанії "АвтоКапітал", структурного підрозділу Корпорації УкрАВТО.
Купуючи авто в лізинг, Ви не тільки заощаджуєте свій час та гроші, а робите процес купівлі та користування ним приємним та необтяжливим, адже всі питання по оформленню, реєстрації автомобіля, сплаті необхідних податків та зборів, проходженні щорічних ТО, страхуванню та адмініструванню усіх страхових випадків компанія «Ласка Лізинг» бере на себе. З лізингом Ви отримуєте тільки авто та впевненість у стабільності і незмінності грошових виплат, а також повну відсутність прихованих комісій та зборів – невід’ємної частини інших варіантів фінансування.
Не втрачайте свій шанс!
Заощаджуйте гроші та використовуйте їх на приємні речі!
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас