Житло, навчання і бізнес: Зеленський анонсував три програми підтримки молоді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Житло, навчання і бізнес: Зеленський анонсував три програми підтримки молоді

Казна та Політика
307
Житло, навчання і бізнес: Зеленський анонсував три програми підтримки молоді
Житло, навчання і бізнес: Зеленський анонсував три програми підтримки молоді, www.president.gov.ua
Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з учасниками Українського молодіжного форуму анонсував три оновлені державні програми підтримки молоді, які запрацюють вже восени.
Про це повідомляється на сайті Офісу Президента.
За його словами, Україна вже має державні програми, які працюватимуть ще активніше в інтересах молоді. А восени почнуть діяти зміни до програми «єОселя». Для українців та українок віком до 25 років буде передбачене зменшення першого внеску до 10%.
«Це справді хороша іпотечна програма. В ній передбачено 3% річних для військових, лікарів, учителів та правоохоронців і 7% річних для інших категорій», — зазначив Глава держави.
Також для української молоді у вересні з’явиться нова програма грантів — 150 тис. грн на започаткування або розвиток власної справи. Уряд представить усі деталі. Крім того, запрацюють освітні гранти — програма підтримки абітурієнтів.
«Поступово уряд буде збільшувати наповненість коштами цієї та інших відповідних програм підтримки нашої, української молоді. Таких програм має бути набагато більше. Будьте з Україною, будьте в Україні, і хай Україна завжди перемагає», — підсумував Володимир Зеленський.

Довідка Finance.ua:

  • головна тенденція вартості вищої освіти в Україні — вона стабільно продовжує зростати у більшості вищих навчальних закладів.;
  • укладаючи контракт з університетом, слід уважно його прочитати. Насамперед аби дізнатися, чи зафіксована вартість навчання на наступні чотири роки на тому рівні, на якому була на момент вступу, чи навпаки — може зростати;
  • вступники (або їхні батьки) можуть скористатися законним способом повернути частину коштів за освіту шляхом податкової знижки;
  • ще — за найбільш оптимістичного сценарію, протягом навчання студента можуть перевести на бюджет, якщо він буде показувати гарні результати.
Про свою фінансову незалежність краще починати думати якомога раніше. Щоб зберегти свої заощадження від знецінення, можна тримати їх у банку на депозиті. А якщо скористатися програмою «Бонус до депозиту» від Finance.ua, то можна отримати ще й додатковий бонус. Більше про програму і вигоди можна дізнатися за посиланням:

Отримати більше з депозиту

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас