Заволодіння ₴500 тис. бюджетних коштів на ремонті укриттів – учаснику схеми повідомлено про підозру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заволодіння ₴500 тис. бюджетних коштів на ремонті укриттів – учаснику схеми повідомлено про підозру

Кримінал
383
За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Голосіївської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру керівнику підрядної організації за фактом заволодіння бюджетними коштами на капітальному ремонті укриттів та службового підроблення (ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).
Про це пише Київська міська прокуратура.
Згідно з матеріалами слідства, у липні 2022 року службові особи Голосіївської районної у місті Києві державної адміністрації з метою заволодіння бюджетними коштами забезпечили підконтрольному товариству перемогу в тендері на виконання робіт з капітального ремонту найпростіших укриттів та захисних споруд у школі в Голосіївському районі.
По завершенню робіт підрядник вніс до офіційних документів неправдиві відомості щодо обсягів та вартості виконаних робіт.
За висновками експертизи, протиправними діями учасників схеми столичному бюджету завдано збитків на понад 500 тис. гривень.
Слідство триває. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.
За результатами експертиз буде вирішено питання щодо притягнення до кримінальної відповідальності посадових осіб Голосіївської РДА.
Досудове розслідування здійснюють слідчі СВ Голосіївського УП ГУ НП в м. Києві за оперативного супроводження УСР ДСР НП України.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас