YouTube Music впроваджує функцію «Особисте радіо», яка дозволить ділитися своїми улюбленими піснями з іншими — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

YouTube Music впроваджує функцію «Особисте радіо», яка дозволить ділитися своїми улюбленими піснями з іншими

Технології&Авто
166
YouTube Music запускає нову функцію «Особисте радіо». Вона дозволяє транслювати щоденні плейлисти на основі улюблених мелодій користувачів для інших людей.
Про це пише The Verge.
Зараз функція починає з’являтися на деяких сторінках каналів користувачів YouTube Music — там, куди люди зазвичай заходять, щоб переглянути свою музичну статистику.
За інформацією 9to5Google, «Особисте радіо» з’явилося в межах оновлення сервісу профілів YouTube Music, який з’явився у квітні минулого року.

Як це працюватиме

Нова функція, як і статистика, за замовчуванням буде приватною. Користувачі муситимуть оновити налаштування свого каналу, якщо хочуть, щоб «Особисте радіо» відображалося для інших.
Коли функція стане широко доступною, ви зможете ввімкнути її, натиснувши на іконку свого профілю в YouTube Music, вибравши «Налаштування», перейшовши до розділу «Конфіденційність і місцезнаходження», а потім вибравши «Налаштування каналу». Там треба включити «Увімкнути публічну статистику» або «Увімкнути публічне особисте радіо».
За матеріалами:
mezha.media
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас