Volvo готує до виходу оновлену версію плагін-гібридного XC90 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volvo готує до виходу оновлену версію плагін-гібридного XC90

Фондовий ринок
546
Volvo готує до виходу оновлену версію плагін-гібридного XC90
Volvo готує до виходу оновлену версію плагін-гібридного XC90
Volvo готується до презентації оновленої версії свого популярного гібридного позашляховика XC90 Plug-in Hybrid. Цей SUV, який довгий час користується попитом на ринку, не збирається йти на пенсію, попри появу повністю електричного EX90. У вересні Volvo проведе спеціальний захід під назвою «90/90 Day», де будуть представлені як новий EX90, так і оновлений XC90 Plug-in Hybrid.
Хоча XC90 не є новим автомобілем, він отримає значні оновлення, які продовжать його життєвий цикл. Прес-служба Volvo вже опублікувала тизер, на якому видно, що зміни торкнулися передньої частини автомобіля, включаючи капот і фари. Очікується, що оновлення також зачеплять інтер’єр, де з’являться нові дисплеї та вдосконалена інформаційно-розважальна система.
Окрім зовнішніх і внутрішніх змін, новий XC90, ймовірно, отримає і технічні вдосконалення, які зроблять його ще привабливішим для покупців. Подробиці про ці покращення стануть відомі на початку вересня, коли Volvo офіційно представить свою нову гібридну модель на заході, який обіцяє стати важливою подією у світі автомобілів.
Страхування автомобіля: обирайте автоцивілку від найкращих страхових компаній України:

Автоцивілка (ОСЦПВ)

За матеріалами:
uamotors
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас