Укрексімбанк отримав нагороду на зустрічі Глобальних Торговельних Партнерів Міжнародної Фінансової Корпорації в Барселоні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Укрексімбанк отримав нагороду на зустрічі Глобальних Торговельних Партнерів Міжнародної Фінансової Корпорації в Барселоні

Особисті фінанси
100
З 7-го по 9-те травня цього року у Барселоні відбулась зустріч Глобальних Торговельних Партнерів Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC) з нагоди 20-ї річниці Глобальної Програми Фінансування Торгівлі. У конференції взяли участь понад 340 фахівців із торговельного фінансування з 57 країн світу.
Однією з ключових подій конференції стала панельна дискусія «Назустріч місту Світла: Узгодження торговельного фінансування з цілями Паризької Кліматичної Угоди», в якій взяли участь спікери з різних країн та континентів (Ecobank (Африка), Deniz Bank, (Туреччина), CaixaBank (Іспанія)). Від Укрексімбанку участь у дискусії прийняв Член Правління Олександр Щур, який розповів учасникам, як постраждала екологія України під час війни, про важливість та необхідність допомоги від західних партнерів для відновлення країни, а також про законодавче впровадження принципів сталого розвитку та екологічні процедури, щ впроваджені в Укрексімбанку при оцінці кредитних проєктів.
Під час завершення конференції відбулась процедура нагородження банків-партнерів МФК, на якій Укрексімбанк отримав нагороду «Видатний випускаючий банк за Глобальною програмою сприяння торгівлі» у Східній Європі.
«Ми вдячні Міжнародній Фінансовій Корпорації за підтримку, важливість якої неможливо переоцінити у цей важкий для нашої країни час, а також вдячні за високу оцінку діяльності Укрексімбанку у сфері торговельного фінансування, — говорить Член Правління Укрексімбанку Олександр Щур. — Ця нагорода є свідченням високої ефективності нашої роботи та важливої ролі, яку Укрексімбанк відіграє у відновленні та розвитку економіки України».
Варто зазначити, що за 2023−2024 роки в рамках програми ГПФТ МФК Укрексімбанком було реалізовано 26 угод на суму близько 120 млн дол. США, що є потужним результатом команди банку, яка залучена в процесі торговельного фінансування.
За матеріалами:
Укрексiмбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас