У США анонсували нові військові пакети Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США анонсували нові військові пакети Україні

Казна та Політика
299
У США анонсували нові військові пакети Україні
У США анонсували нові військові пакети Україні
США нададуть додаткові пакети безпеки для України найближчими днями, повідомив речник Білого дому з національної безпеки Джон Кірбі 15 серпня.
Про це повідомляє The Guardian.
Коментарі Кірбі прозвучали після того, як міністр оборони Рустем Умеров обговорив з американським колегою Ллойдом Остіном ситуацію на полі бою та потреби України в обороні.
Зауважується, що про військову допомогу оголосять уже найближчими днями. Водночас деталей щодо озброєння Кірбі не надав.
Раніше стало відомо, що США погодилися озброїти десятки винищувачів F-16, які відправляються в Україну, ракетами американського виробництва та іншою новітньою зброєю.
Також повідомлялось, що Пентагон знову переоцінив вартість боєприпасів, ракет та іншого озброєння, яке спорядили Україні, на суму у $2 мільярди, збільшивши неправильно оцінені матеріали до загальної суми $8,2 мільярда, свідчить звіт уряду США. Ця помилка може призвести до надання Києву більшої кількості озброєння.
Окрім цього, що Сполучені Штати працюють з Україною над дорожньою картою для післявоєнної енергетичної мережі, яка включатиме безпечні ядерні енергетичні технології, а також відновлювані джерела енергії, заявила 24 липня міністерка енергетики США Дженніфер Гренхольм.
За матеріалами:
Букви
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас