У пункті пропуску «Шегині» на півтора місяця обмежують рух — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У пункті пропуску «Шегині» на півтора місяця обмежують рух

230
У пункті пропуску «Шегині» на півтора місяця обмежують рух
У пункті пропуску «Шегині» на півтора місяця обмежують рух
У пункті пропуску «Шегині» на українсько-польському кордоні через ремонтні роботи з понеділка, 26 серпня, можливе сповільнення руху транспорту.
Про це повідомила Державна прикордонна служба.
«26 серпня о 9.00 в межах пункту пропуску „Шегині“ розпочнуться ремонтні роботи двох смуг руху. Йдеться про смуги для оформлення вантажних транспортних засобів та автобусів на виїзд з території України. Ремонт триватиме півтора місяця», — ідеться у повідомленні.
Громадян просять врахувати цю інформацію під час планування подорожей.

Довідка Finance.ua:

  • Нещодавно в Україні завершили впровадження нової автоматизованої системи митного оформлення у всіх автомобільних пунктах пропуску на державному кордоні.
  • Зазначається, що однією з ключових складових нової системи стало її інтегрування з новою автоматизованою системою управління ризиками, яка дозволяє ефективніше виявляти й мінімізувати ризики, пов’язані з переміщенням товарів через кордон. Крім того, вона допомагає якісно відпрацьовувати виявлені ризики, забезпечуючи високий рівень контролю та безпеки у пунктах пропуску.
До речі, Finance.ua пропонує оформити туристичне страхування онлайн за вигідними цінами. Дія поліса поширюється на весь світ.

⚡ Оформити туристичне страхування на Finance.ua

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас