У Китаї склали рейтинг якості електромобілів та гібридів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Китаї склали рейтинг якості електромобілів та гібридів

Технології&Авто
837
У Китаї склали рейтинг якості електромобілів та гібридів
У Китаї склали рейтинг якості електромобілів та гібридів
Китайський підрозділ американського агентства J.D. Power склав рейтинг якості електромобілів та гібридів. Для цього було проведено опитування майже 10 тисяч власників нових автомобілів, що перебувають в експлуатації від двох до шести місяців, та сформовано кількість проблем на 100 автомобілів, пише avtomir.ua.
Автовласникам пропонувалося оцінити машини у дев’яти категоріях: дисплей, екстер’єр, інтер’єр, мультимедійна система, сидіння, водіння, електронні помічники, силова установка та клімат-контроль. Вивчивши результати, експерти китайської J.D. Power дійшли висновку, що загалом якість автомобілів знизилася. Таке явище вони пов’язують з тим, що на тлі конкуренції компанії намагаються якнайшвидше вивести на ринок новинки, часто жертвуючи часом на розробку і різними перевірками.
У сегменті електромобілів та гібридів переміг Zeekr 001, оцінка якого склала 171 бал. На другому місці з результатом 174 бали — Li L9. Ну, а на третьому місці опинився Nio ES8 (177 балів). До речі, ці дані відрізняються від тих, які раніше навела Китайська асоціація якості — тоді Li L9 посів останнє місце у списку якісних машин.
Найменш якісним за версією J.D. Power став електричний BYD Song Plus EV, який набрав 248 балів. Трохи кращий результат має його гібридна модифікація — 242 бали. На третьому рядку антирейтингу знаходиться Baojun Yep (238 балів).
Якщо ви потрапили в непередбачувану ситуацію на дорозі, Finance.ua може вам допомогти. Ми пропонуємо послуги Асистансу: евакуацію авто з місця ДТП/поломки, аварійне відкриття дверей, запуск двигуна та інше.

Купуйте онлайн карту Assistance та отримуйте цілодобову підтримку в дорозі

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас