Турецький Dalgakiran інвестував у будівництво заводу на Київщині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Турецький Dalgakiran інвестував у будівництво заводу на Київщині

Фондовий ринок
477
Турецька енергетична компанія Dalgakiran інвестувала близько 400 млн грн у завершення будівництва заводу ТОВ «Далгакиран компресор Україна» у Київській області. У такий спосіб інвестор прагне підтримати українську промисловість під час війни та відключень електроенергії.
«Масштабування бізнесу в Україні ми вважаємо нашим внеском у підтримку економіки та енергетики країни у цей складний час. В умовах відключень електроенергії наше обладнання здатне забезпечити безперервність бізнес-процесів та виробництва, дати можливість бізнесу продовжувати працювати, сплачувати податки і давати українцям роботу», — наголосив Аднан Далгакиран, голова правління «Dalgakıran Kompresör».
ТОВ «Далгакиран компресор Україна» є представництвом турецької компанії «Далгакиран компресор» (Dalgakiran), що спеціалізується на виробництві та обслуговуванні генераторного та компресорного обладнання, систем охолодження, промислових насосів.
Будівництво офісу і потужностей у Київський області було розпочало ще до початку повномасштабної війни. Завдяки інвестиціям турецької сторони, проект вдалось завершити. Тут буде створено 50 нових робочих місць.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас