Таскомбанк провів зустріч зі студентами МАУП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Таскомбанк провів зустріч зі студентами МАУП

Особисті фінанси
151
Таскомбанк провів зустріч зі студентами МАУП

Захід відбувся в рамках Global Money Week 2024 — Всесвітнього тижня грошей

21 березня Таскомбанк провів зустріч зі студентами Міжрегіональній Академії управління персоналом (МАУП) Навчально-наукового інституту управління, економіки та бізнесу (ННІУЕБ). Подія відбулась в рамках ініціативи Національного банку України Global Money Week 2024 — Всесвітнього тижня грошей.
Студентам про фінансову грамотність та безпеку використання банківських карток розповідали керівник напрямку розвитку продажів Таскомбанку, а також керівник напрямку продажів зарплатних проєктів. Завдяки цьому учні здобули нові знання та отримали корисну інформацію щодо заходів безпеки й можливостей використання банківських карток.
Разом з цим директор департаменту операцій на фондовому ринку провів відкриту лекцію на тему «Цінні папери: сутність, поняття та можливості безпекових заходів», на якій студенти здобули нові знання в частині купівлі-продажу цінних паперів на фондовому ринку, дізналися про можливості купівлі ОВДП, умови співпраці з фінансовими організаціями, як зберегти свої вкладення завдяки цінним паперам, а також про безпекові заходи.
Таскомбанк підтримує всесвітню ініціативу, яка є дуже важливою для розвитку фінансової грамотності у молоді. Це стало соціальною місією, яка позитивно впливає на відновлення країни та підтримку обізнаності про фінанси. Завдяки лекціям експерти розвивають фінансову свідомість молоді, формують необхідні знання, поведінку та ставлення, що необхідно для прийняття розумних та зважених фінансових рішень.
Фінансові уроки проходять в рамках Global Money Week 2024 — Всесвітнього тижня грошей. Це щорічна кампанія з підвищення фінансової обізнаності, в якій беруть участь понад 100 країн світу. Мета кампанії, яку в Україні координує Національний банк — підкреслити важливість того, аби молоді люди були фінансово обізнаними, як найраніше опановували відповідні навички і здобували необхідні знання, а також могли приймати зважені фінансові рішення.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас