Секрети Конституції: роздаємо призи за ваші знання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ТЕСТ

Секрети Конституції: роздаємо призи за ваші знання

Казна та Політика
756
Секрети Конституції: роздаємо призи за ваші знання
Секрети Конституції: роздаємо призи за ваші знання
Щороку 28 червня Україна відзначає День Конституції — подію, яка є однією з ключових в історії нашої незалежної держави.
Конституція України є наріжним каменем не лише для правової системи, але й для нації загалом. Цей документ визначає основні принципи державного устрою, гарантує права та свободи громадян, закріплює принципи демократії та верховенства права. Конституція є основою для подальшого розвитку держави.
До свята цього року Finance.ua вирішив запропонувати своїм читачам не лише розважальний, але й пізнавальний формат комікс-квізу (з зображеннями нам допомагав ШІ). Він обов’язково допоможе кожному згадати деякі важливі аспекти.
Також у ці непрості часи ми бажаємо подарувати вам хоч трохи щастя. Надію на дива та перемогу. Тому долучили наших друзів з Академії Мінфін та Minfin & Finance Conference з класними призами!
Ті з вас, що наберуть найбільшу кількість балів візьмуть участь в розіграші. За допомогою сайту Random.org ми знайдемо власників наступних призів:
🎁2 офлайн квитки на найбільшу конференцію в України щодо інвестування «Жити на відсотки»;
🎁3 онлайн квитки, які надають доступ відвідати цю конференцію віддалено.
Конференція «Жити на відсотки» — найбільша інвестиційна подія року, яка збирає під одним дахом кращих експертів інвестиційної спільноти. Тут завжди актуальні економічні прогнози, аналіз популярних інвестиційних портфелів, практичні поради щодо інвестування та нетворкінг з однодумцями й потенційними партнерами.
🎁спеціальний промокод, яким можете скористатися до 30 вересня.
За допомогою цього промокоду ви зможете отримати додатково 250 грн до ставки банку та «Бонусу до депозиту» від порталу Мінфін. Нагадуємо, що державою гарантується 100% відшкодування всіх вкладів під час воєнного стану та трьох місяців з дня його припинення чи скасування.
🎁три безкоштовні курси (по одному на кожного переможця) від Академії Мінфін, проєкту у сфері інвестицій, що надає професійні програми щодо антикризових інвестицій, інвестування в ETFs, IPO, в дохідну нерухомість, ОВДП тощо.
Завдяки експертним викладачам, студенти з 44 країн світу вже навчаються обирати ефективні інвестиційні стратегії, розраховувати прибутковість, захищати свої активи навіть на ринках, що падають й примножувати капітал. Оберіть курс і ви!
Проходьте квіз, згадуйте важливе про Конституцію нашої країни, та отримуйте подарунки за свої знання!

РОЗПОЧАТИ 💛💙

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас