ПриватБанк кредитує великий бізнес: збільшено до 1 млрд грн фінансування паливного бізнесу «ОККО» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

ПриватБанк кредитує великий бізнес: збільшено до 1 млрд грн фінансування паливного бізнесу «ОККО»

Особисті фінанси
110
ПриватБанк в рамках програми фінансової підтримки великих корпоративних клієнтів та системних бізнесів, збільшив обсяги кредитування одного з лідерів українського паливного ринку — компанії «ОККО» на загальну суму до 1 млрд грн.
Як повідомив член правління ПриватБанку з питань МСБ Євген Заіграєв, банк розширює проекти щодо фінансування великих компаній, діяльність яких є критично важливою для економіки. Кредитування ключових гравців паливного ринку, таких як «ОККО», працює на забезпечення стабільності паливного ринку, збільшення податкових надходжень та зрештою, економічну безпеку держави.
«Ми пишаємося багаторічним партнерством з „ОККО“ та плануємо розширювати співробітництво з компанією як за програмами збільшення фінансування, так й банківського обслуговування бізнесу, — відзначив Євген Заіграєв. — ПриватБанк вже став гравцем на ринку кредитування великих корпоративних клієнтів, розвиває відповідну експертизу і продуктовий ряд та, як найбільший український банк, надає системним бізнесам вигідні умови фінансової підтримки».
Мережа АЗК ОККО («Концерн Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group та є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії є також мережі закладів харчування в дорозі, стаціонарні та мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо. Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.
За результатами діяльності у 2023 році компанії групи ОККО сплатили 15,591 мільярда гривень податків. Від початку повномасштабної війни мережа ОККО перерахувала 1,5 мільярда гривень на підтримку ЗСУ та гуманітарні потреби. Забезпечення захисників України зброєю і розвідтехнікою є фокусним напрямком для компанії, тож на це спрямовується основна частина коштів.
ПриватБанк кредитує великий бізнес: збільшено до 1 млрд грн фінансування паливного бізнесу «ОККО»
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас