«Переможне літо» з цінними призами для клієнтів — масштабна акція від CreditKasa — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

«Переможне літо» з цінними призами для клієнтів — масштабна акція від CreditKasa

Кредит&Депозит
107
«Переможне літо» з цінними призами для клієнтів — масштабна акція від CreditKasa
З 3 липня по 27 серпня 2023 року кожен, хто оформить кредит у CreditKasa, зможе долучитися до акції «Переможне літо». Щотижня серед учасників розігрується один смартфон iPhone 14, п’ять сучасних телевізорів з широкоформатним екраном 43″ та знижки 50% на користування кредитами.
«Цього літа віра українців в неминучу Перемогу відчувається в повітрі, CreditKasa хоче підтримати цей загальний піднесений настрій і пропонує здобути власну перемогу в нашій літній акції. Клієнт не просто отримує гроші на свої нагальні потреби, а ще й позитивні емоції, адже стати учасником розіграшу — це цікаво та можливість відволіктися від буденності. А коли ще й виграєш цінний приз, отримуєш потужний заряд позитиву. Зараз людям, як ніколи, потрібні такі моменти, вони мотивують, дають наснагу і далі вкладатися у важливі справи», — коментує директор з маркетингу CreditKasa Віталій Соловйов.
Щоб стати учасником акції «Переможне літо», потрібно оформити в CreditKasa кредитний договір на будь-яку суму в період з 3 липня по 27 серпня 2023 року. На номер телефону чи поштову скриньку, зазначену в договорі, надійде посилання на сторінку реєстрації в акції, перейшовши за ним, слід обрати приз, який би хотів отримати учасник, та підтвердити своє бажання взяти участь в акції.
«Клієнтам не потрібно довго очікувати на результат: оформили кредит і стали учасником розіграшу, що відбуватиметься кожного понеділка протягом дії акції, — пояснює директор з маркетингу CreditKasa Віталій Соловйов. — І ще ми не обмежуємо учасників за кількістю спроб чи призів, навіть, якщо ви вже були учасником попереднього розіграшу, навіть, якщо ви вже виграли один із призів, можна спробувати знову, оформивши новий договір».
10 липня відбувся перший із восьми розіграшів акції «Переможне літо», вже відомі імена шістьох щасливчиків, які протягом 10 робочих днів отримають свої подарунки, а всі, хто обрав своїм бажаним призом 50% знижки на наступний кредит, гарантовано отримують зазначений виграш. Наступний розіграш — 17 липня, ще є час оформити кредитний договір та поборотися за призи.
Детальніше з умовами, порядком проведення розіграшів та вручення призів можна ознайомитися на сайті CreditKasa creditkasa.ua/akciya/peremoznelito
або дізнатися за номером гарячої лінії 0 800 20 02 21 (безкоштовно по Україні).
За матеріалами:
CreditKasa
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас