Німеччина виділяє 70 млн євро на відновлення енергетики України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німеччина виділяє 70 млн євро на відновлення енергетики України

88
Німеччина виділяє 70 млн євро на відновлення енергетики України
Німеччина виділяє 70 млн євро на відновлення енергетики України
Німеччина схвалила пакет допомоги у 70 млн євро для сектора тепло- та електропостачання України. Кошти спрямують на забезпечення міст і громад малими теплоелектроцентралями, котлами, генераторами та сонячними панелями.
У середу, 25 вересня, схвалено пакет допомоги на загальну суму 70 мільйонів євро, призначений для сектора тепло- та електропостачання України.
Про це пише Міністерство економічної співпраці та розвитку Німеччини.
Очікується, що виділені кошти спрямують на забезпечення українських міст і громад малими теплоелектроцентралями, котлами, генераторами та сонячними панелями.
Мета такого підходу — створення децентралізованого енергопостачання за допомогою невеликих теплоелектростанцій або сонячних систем.
У Німеччині впевнені, що створення децентралізованого та гнучкого енергопостачання за допомогою невеликих теплоелектроцентралей, котлів, генераторів та сонячних систем має на меті запобігти найгіршим наслідкам у постраждалих містах та громадах, особливо на тлі наближення зими.
Завдяки такій допомозі, громадські центри, лікарні, школи та інші соціальні об’єкти отримають більш надійне та незалежне енергопостачання.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас