Кабмін затвердив план-графік приватизації на 2007 рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін затвердив план-графік приватизації на 2007 рік

Казна та Політика
202
Уряд затвердив план-графіка приватизації об'єктів на 2007 рік, повідомила голова Фонду державного майна України Валентина Семенюк журналістам під час розширеного засідання Кабінету міністрів.
"Ми затвердили перелік приватизації, і я думаю, ми цілком реально виконаємо план", сказала вона.
При цьому Семенюк не уточнила інших деталей.
Также Семенюк назвала однієї із причин невиконання плану надходжень від приватизації у І кварталі п.р. довже затвердження план-графіку приватизації на 2007 рік.
За її словами, ФДМУ планує виконати завдання з надходження від приватизації до кінця поточного кварталу.
"Я думаю, на мільярд ми вийдемо. Але потрібно знати і те, що довго йшло затвердження списків, потрібно ще говорити про те, що план з оренди перевиконаний на 137%, план з дивідендів - на 200%", сказала Семенюк, відзначивши при цьому, що до кінця кварталу Фонд прогнозує реалізацію останнього держпакета ВАТ Міттал Стіл Кривий Ріг.
Нагадаємо, Верховна Рада 6 грудня 2006 р. прийняла Закон Про перелік об'єктів права державної власності, які підлягають приватизації у 2007 році. Законом передбачена, зокрема, приватизація ВАТ Укртелеком і ВАТ Одеський припортовий завод, а також приватизація пакетів акцій 12 обленерго.
Планувалося, що вже у I кварталі 2007 року Фонд держмайна виставить на продаж пакети акцій Укртелекому, Міttаl Steel - Кривій Ріг, Одеського припортового заводу, Національної страхової компанії Оранта і деяких інших підприємств.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас