Янукович обіцяє до кінця 2007 р. підвищити зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович обіцяє до кінця 2007 р. підвищити зарплати

Казна та Політика
227
До кінця 2007 року повинне відбутися істотне підвищення зарплати українських громадян, заявляє прем'єр країни.
"До кінця 2007 року повинні відбутися істотні зрушення частини зарплати в собівартості продукції", - сказав Янукович, виступаючи на торжествах з нагоди Дня працівника соціальної сфери в п'ятницю в Києві.
Він підкреслив, що це повинно дати "потужний імпульс" для наступного кроку уряду в соціальній сфері - підвищення розміру соціальних виплат, розширення бази соціального страхування і впровадження його нових складових.
Прем'єр також підкреслив, що 2007-й повинен стати роком "конструктивного діалогу влади і бізнесу щодо підвищення зарплат в усіх сферах економіки", а також виведення зарплат з тіні.
Звертаючись до міністра праці і соціальної політики Михайлу Папієву, Янукович підкреслив, що в цьому міністерство повинні опиратися на місцеві органи влади і профспілки.
"Суспільство втомилося від політичних баталій і очікує від влади змін до кращого", - підкреслив український прем'єр.
Янукович відзначив, що одним із пріоритетів діяльності уряду є підвищення соціальних гарантій незахищеним верствам населення. Він підкреслив, що уряд повинен "постійно, щодня" впроваджувати в життя нову політику - політикові соціальних пріоритетів. "Політика соціальних пріоритетів повинна стати головною ідеологічною лінією нашого уряду", - сказав прем'єр.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас