Wizz Air зупинив польоти на маршруті Одеса-Абу-Дабі та пояснив причину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Wizz Air зупинив польоти на маршруті Одеса-Абу-Дабі та пояснив причину

Фондовий ринок
882
Лоукостер Wizz Air скасував польоти на маршруті Одеса-Абу-Дабі через недостатній попит на цей маршрут.
Такий висновок можна зробити з відповіді авіакомпанії на запит avianews.com.
«Wizz Air постійно стежить за ефективністю і попитом на свої маршрути, щоб пропонувати ті з них, які будуть краще відповідати запитам пасажирів», — заявили в лоукостері.
Останній рейс Одеса-Абу-Дабі Wizz Air здійснив у січні. Спочатку передбачалося, що авіакомпанія зробить перерву на зимовий сезон і відновить польоти в літню навігацію.
Однак у підсумку напрямок Одеса-Абу-Дабі зовсім зник зі списку маршрутів Wizz Air. Таке зазвичай відбувається, коли авіакомпанія вирішує остаточно закрити маршрут.
За даними системи бронювання Wizz Air, авіакомпанія не зупиняла розвиток мережі маршрутів. Нещодавно у неї з’явилися два нові напрямки з Абу-Дабі в Росію — в Москву і Краснодар.
Wizz Air вперше полетів з Абу-Дабі до Одеси 7 жовтня 2021 року. Авіакомпанія літала сюди на 239-місцевих літаках Airbus A321neo дочірнього підрозділу Wizz Air Abu Dhabi з базою в ОАЕ.
Запуск цього рейсу відкладався протягом року. Згідно з початковими планами, лоукостер планував полетіти з Абу-Дабі до Одеси ще 1 жовтня 2020 року, але неодноразово переносив запуск рейсів. В авіакомпанії це пояснили низьким попитом.
Маршрут конкурував з рейсами Одеса-Дубай іншого еміратського авіаперевізника — flydubai.
Що робити пасажирам
У Wizz Air повідомили, що поінформували пасажирів скасованих рейсів Одеса-Абу-Дабі. Їм запропонували обрати альтернативні рейси або отримати повне повернення коштів.
Ще одна опція передбачає, що 120% від вартості квитка лоукостер зарахує як Wizz-кредит. Його можна використовувати для купівлі нових квитків і послуг авіакомпанії за умови, що в бронюванні є пасажир, на ім’я якого зарахований кредит.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас