В Англії скасували практично всі COVID-обмеження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Англії скасували практично всі COVID-обмеження

Світ
765
З четверга, 27 січня, в Англії скасували майже всі карантинні правила. Послаблення стало можливим завдяки масштабній кампанії вакцинації підсилюючими дозами.
Про це повідомляє Sky News.
Так, ще з 19 січня було скасовано правило соціального дистанціювання. З 20 січня школярам дозволили не користуватися масками. А вже сьогодні в Англії скасовується обов’язкове використання COVID-сертифіката як перепустку на масові заходи.
Носіння масок на заходах залишається на розгляді організаторів. Це стосується і сертифікатів. Але обов’язковими маски залишили для громадського транспорту в Лондоні. Однак рекомендація використовувати маску в людних місцях і ​​в закритих приміщеннях зберігається.
«Вакцини і тестування забезпечили нам один з найвищих в Європі рівень захисту, що дозволяє повернутися до „плану А“ і повернути більше свободи… Проте, навчаючись „жити з вірусом“, ми повинні розуміти, що він поки що нікуди не подівся, тож якщо ви ще не зробили цього — запрошуємо прийти на вашу перше або посилююче щеплення», — зазначив міністр охорони здоров’я Саджид Джавід.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас