КрАЗ побудував на замовлення Міноборони першу партію тягачів для перевезення танків (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КрАЗ побудував на замовлення Міноборони першу партію тягачів для перевезення танків (відео)

Фондовий ринок
3002
Першу партію тягачів КрАЗ-6510ТЕ поставлено на замовлення Міноборони. Машини будуть використовуватися для транспортування важкої військової техніки.
Про це повідомляє Кременчуцька газета.
Завод КрАЗ виготовив для Міноборони першу партію сідельних тягачів моделі 6510ТЕ. Перша поставка налічує три автомобілі, відвантаження було проведено 25 січня. Тягачі були передані Міністерству оборони після проходження відомчих випробувань і усунень зауважень замовника.
«Ці автомобілі створені спеціально під вимоги військових, їх виробництво локалізовано на нашому заводі», — зазначив технічний директор КрАЗу Сергій Дунь.
Повнопривідні сідельні тягачі КрАЗ-6510ТЕ з колісною формулою 6×6 оснащені турбодизельним двигуном потужністю 450 к.с. і здатні буксирувати причепи повною масою до 70 тонн. Машини можуть працювати у складі автопоїзда для буксирування важкої військової техніки — танків, бронетранспортерів, артилерійських гаубиць.
Крім того автомобілі обладнані гідролебідкою з тяговим зусиллям 15 тонн. Це дозволяє буксирувати з поля бою пошкоджену техніку.
За матеріалами:
5 канал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас