Нова Toyota Sequoia офіційно представлена — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова Toyota Sequoia офіційно представлена

Технології&Авто
1439
У США відбулася презентація Toyota Sequoia третього покоління. Повнорозмірний рамний позашляховик надійде в продаж із літа.
Про це повідомляє офіційний сайт Toyota.
Нова Toyota Sequoia, як і родинний пікап Tundra, побудована на платформі Toyota Land Cruiser 300. Дизайн став набагато агресивнішим. У позашляховика широкі ґрати радіатора, Г-подібні світлодіодні фари та мускулисті розширені крила. Задні стійки даху тепер нахилені.
Частина кузовних панелей, а також елементи салону запозичені в Toyota Tundra 2022. Пікап поділився кермовим колесом, віртуальною панеллю приладів і великим сенсорним дисплеєм.
Передні сидіння розділені високим тунелем. Як і раніше, позашляховик запропонований у версіях на 7 і 8 місць, причому горизонтальне регулювання тепер має крісла другого та третього ряду.
Нова Toyota Sequoia офіційно представлена
Початкова комплектація Toyota Sequoia 2023 поповнилася Wi-Fi, адаптивним круїз-контролем, електроприводом дверей багажника, системами автоматичного гальмування та контролю розмітки. Топова версія Capstone отримала панорамний дах, 22-дюймові диски, проекцію на лобове скло, камери кругового огляду та вентиляцію сидінь першого та другого ряду.
Нова Toyota Sequoia офіційно представлена
Запропоновано екстремальний варіант TRD Pro з агресивнішим дизайном, збільшеним кліренсом, 18-дюймовими позашляховими шинами, а також системою допомоги на спуску та режимами їзди для різних типів бездоріжжя.
Нова Toyota Sequoia дебютувала в гібридній версії: 3,5-літровий бензиновий V6 твін-турбо й електромотор сумарно видають 443 к. с. і 790 Н м. Позашляховик може буксирувати причіп вагою 4 тонни.
Нова Toyota Sequoia офіційно представлена
Автомобіль отримав 10-ступінчасту автоматичну КПП. Нова Toyota Sequoia доступна із заднім або повним приводом.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас