Ощадбанк знижує тариф на еквайринг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк знижує тариф на еквайринг

Фондовий ринок
1068
Починаючи з 1 лютого 2022 року як для існуючих, так і нових для клієнтів Ощадбанку діятиме єдиний тариф за надання послуг еквайрингу в розмірі 1,8%.
Зміна тарифу на еквайрингове обслуговування діючим клієнтам відбудеться автоматично.
«Підтримка українського бізнесу з боку Ощаду є комплексною. Ми пропонуємо підключення POS-терміналів з програмним РРО від провідних розробників на ринку. Додано сервіс фіскалізації до додатку ОщадPAY. Зниження тарифу на еквайринг – черговий крок. Ми зацікавлені в подальшому розвитку безготівкових платежів в Україні. Як один з ключових гравців ринку еквайрингу ми враховуємо тренди розвитку платіжного ринку і рухаємось в одному напрямі разом з НБУ, міжнародними платіжними системами та бізнесом», – зазначив Антон Тютюн, член правління Ощадбанку.
Тариф на підключення еквайрингу з використанням додатку ОщадPAY, який є одночасно і терміналом, і касовим апаратом у смартфоні, становить 1,7% суми операції без додаткових комісій за умови зарахування платежів на рахунок у банку.
Ощад першим в Україні разом з VISA в серпні 2020 року запустив додаток для приймання платежів у смартфоні ОщадPAY. У січні 2021 року в ОщадPAY з’явився новий функціонал: сервіс фіскалізації безготівкових оплат та оплат готівкою через програмний РРО.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас