Bentley почне випускати електромобілі в 2025 році — на оновлення виробництва витратять $3,4 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bentley почне випускати електромобілі в 2025 році — на оновлення виробництва витратять $3,4 млрд

Технології&Авто
224
Виробники розкішних авто дотримуються різного підходу до міграції на електротягу. Графік переходу на випуск електромобілів конкретної марки сильно залежить від наявності у компанії стратегічних партнерів і орієнтації на різні цільові аудиторії. Марка Bentley, що належить концерну Volkswagen, який агресивно електрифікується, свій перший електромобіль випустить в 2025 році.
Це досить тривалий термін підготовки “електричного дебюту”, якщо врахувати, що ще в 2019 році було представлено концепт EXP 100 GT, що поєднує чотири електродвигуни з запасом ходу 700 км і часом розгону до 100 км/год за 2,5 секунди. Раніше представники марки зізнавалися, що електромобілі Bentley можуть бути на рівні платформи уніфіковані з машинами марки Audi.
До 2030 року Bentley повністю припинить випуск автомобілів з ДВЗ, а до 2026 року в гамі марки не залишиться моделей без тягових електродвигунів у складі силової установки.
Вже зараз клієнти Bentley можуть замовити гібриди кросовера Bentayga і седана Flying Spur, що підзаряджаються, але лише після комплексної реконструкції підприємства в британському Крю компанія зможе випускати електромобілі серійно.
За словами представників Bentley Motors, на переозброєння заводу і супутні цілі буде витрачено 2,5 млрд британських фунтів ($3,4 млрд), і найближчим часом компанія відмовиться від випуску ДВЗ з дванадцятьма циліндрами.
Штат підприємства налічує 4000 висококласних фахівців, які мають величезний досвід дрібносерійного виробництва автомобілів з урахуванням індивідуальних побажань клієнтів. Їм знайдеться гідна робота і після переходу на випуск електромобілів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас