На український ринок вийде найрозкішніший кросовер Porsche Cayenne: скільки він коштуватиме — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На український ринок вийде найрозкішніший кросовер Porsche Cayenne: скільки він коштуватиме

Технології&Авто
1303
В Україні незабаром повинен з’явитися кросовер Porsche Cayenne у спеціальній версії – Platinum Edition.
Про це повідомляє офіційний сайт німецького автовиробника в Україні.
Зазначається, що новинка під назвою Platinum Edition буде доступна для модифікацій Cayenne, Cayenne E-Hybrid та Cayenne S.
Так, спеціальна версія позашляховика відрізняється ексклюзивними елементами дизайну в кольорі Satin Platinum, а також додатковим опціональним обладнанням, яке вже входить до базової комплектації автомобіля.
Упізнати кросовер Porsche Cayenne нової серії можна за елементами платинового кольору: обробці передніх повітрозабірників, логотипу та назві моделі ззаду. Також передбачені ексклюзивні 21-дюймові диски та спортивні вихлопні труби. Автомобіль буде запропонований у різних кольорах, включаючи металізовані відтінки Jet Black, Carrara White, Mahogany, Moonlight Blue та унікальному Crayon.
На український ринок вийде найрозкішніший кросовер Porsche Cayenne: скільки він коштуватиме
Оздоблення салону розбавлене сріблястими алюмінієвими вставками, а на порогах з’явилися накладки з логотипами Platinum Edition. Встановлено спортивні шкіряні сидіння з електрорегулюванням за восьмома напрямками. Додатково персоналізувати автомобіль можна за програмою Porsche Exclusive Manufaktur, що пропонує широкий спектр варіантів обробки інтер’єру та екстер’єру – від вибіркових змін до значних модифікацій.
На український ринок вийде найрозкішніший кросовер Porsche Cayenne: скільки він коштуватиме
У червні новий кросовер Porsche з’явиться в Україні. Щодо вартості, то вона становитиме від 2 899 930 грн до 3 610 445 грн.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас