Arx пропонує паперову автоцивілку до нормалізації ситуації з електронними полісами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Arx пропонує паперову автоцивілку до нормалізації ситуації з електронними полісами

Особисті фінанси
51
У зв’язку з потужною хакерською атакою на сайти державних установ України, тимчасово виведені з ладу сервіси МТСБУ. Оформлення полісів «автоцивілки» через онлайн-ресурси усіх страхових компаній тимчасово призупенено – до відновлення роботи відповідних серверів Моторного Бюро.
 
На цей період компанія Arx пропонує придбати паперовий поліс
Зробити це можна декількома способами, на ваш вибір:
  1. Звернутися до нашого контакт – центру. Вам підготують паперовий поліс і надішлють кур’єром за вказаною вами адресою! Телефон контакт-центру: 0 800 30 27 23
  2. Оформити поліс у будь-якому відділенні компанії Arx. Адреси відділень доступні за посиланням
  3. Залишіть заявку на сайті Arx, з вами зв’яжуться і підготують паперовий поліс.
Всі послуги працюють максимально швидко та чітко, затримок із придбанням полісу не буде – компанія має достатню кількість паперових бланків для забезпечення спокою та впевненості усім автовласникам!
Arx пропонує кілька видів автоцивілки. Наприклад, доплативши незначну суму в кілька сотень гривень, можна до основного полісу придбати «Добровільну автоцивілку», яка збільшить суму покриття до 1 млн грн. А якщо ви поціновувач сучасних технологій, то Arx запропонує «Автоцивілку Смарт», в якій є мобільний додаток, що дозволяє відстежувати манеру водіння та отримувати знижку у разі акуратного водіння. Купуючи Автоцивілку «Все включено» можна отримати три страхові продукти в одному: автоцивілку, міні КАСКО, додаткове покриття до 1 млн грн.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас