А-Банк презентував масштабне оновлення мобільного додатка ABank24 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

А-Банк презентував масштабне оновлення мобільного додатка ABank24

Фінтех і Картки
1185
Дніпро, Україна, січень 2022 р. – А-Банк презентував масштабне оновлення мобільного додатка ABank24.
Повністю новий UX/UI додатка, на основі найбільш популярних сценаріїв клієнтського досвіду, удосконалення всіх функцій, швидкі кроки до найпопулярніших меню, нові фічі та багато іншого у великому оновленні додатка ABank24.
А-Банк презентував масштабне оновлення мобільного додатка ABank24
“А-Банк — динамічний, молодий і енергійний банк, який завжди дотримується головного принципу — просто і швидко. При оновленні додатка ми не “зробили косметику”, ми провели “капітальний ремонт”, постаралися зробити додаток максимально зручним та зрозумілим кожному клієнту. За останній рік у нашому додатку стало вдвічі більше функцій, і головним завданням для нас було зробити простий доступ до будь-якої послуги. Зробити просто – виявилося найскладнішим. Понад пів року наша команда відточувала кожну деталь нового додатка, не перестаючи видавати нові фічі в прод, адже бізнес не чекає. :) А у листопаді ми підключили всіх бажаючих до бета-тестування. Вийшло дуже свіжо, по-новому та просто. Сьогодні оновлення доступне для всіх, ми дуже чекаємо на зворотний зв’язок від наших клієнтів”,каже Юрій Кандауров, Голова Правління А-Банку.
У новому додатку на головному екрані користувача тепер є кнопки швидкого доступу, автоматично відображені: переказ на картку, поповнення мобільного, — ті функції, які є найпопулярнішими серед клієнтів А-Банку. Однак, якщо для користувача ABank24 важливі інші функції, їх можна додати самостійно, залежно від потреб, через кнопку “+”. А-Банк пропонує винести у швидкий доступ такі функції, як: переказ на картку, обмін валют, термінові перекази, комуналка та інтернет, страхування тощо.
Також клієнтам А-Банку на головному екрані додатка тепер доступна кнопка “Пошук”, при натисканні якої відкривається пошуковий рядок. За допомогою цієї функції клієнт може потрапити з головного екрана до будь-якого розділу додатка. Запит у відповідному розділі або функції можна ввести не лише у текстовому форматі, але й голосом.
Внизу екрана головного меню є 5 розділів: Гаманець, Кредити, Депозити, Кешбек, Додатково.
Значно вдосконалено меню “Кредити” – тепер всі кредити, які можна оформити в додатку, знаходяться в одній вкладці, також А-Банк додав на цей екран невеликий онбординг (навчальний блок), в якому розкриваються основні особливості кожного кредиту. На сьогодні в додатку ABank24 можна оформити три кредити: “Плати частинами”, “Швидка готівка” та “Розстрочка”.
Чинні кредити можна також побачити в меню “Кредити” на першому екрані, що дозволяє скоротити кроки клієнта.
У блоці “Депозити”, обравши параметри вкладу (валюта, термін, умови продовження та розірвання) клієнту буде запропоновано найбільш вигідний йому депозит. У найближчому оновленні А-Банк додасть можливість оформляти послугу “СкарбничкА” у розділі “Депозити”.
У налаштуваннях додатка (меню “Профіль”) клієнт сам може вибрати тему, мову, змінити дані пошти, телефону, налаштувати картку, на яку отримуватиме переказ за номером телефону, та інші налаштування. У цьому розділі клієнти зможуть залишити відгук про новий додаток і висловити свої побажання про необхідні зміни.
Подивитися та оцінити всі функції додатка ви можете самостійно, ставши клієнтом А-Банку, що можливо також за допомогою програми ABank24.
Про А-Банк:
А-Банк представлений на ринку банківських послуг понад 25 років. Послугами Банку користується понад 1,6 млн клієнтів. Банк пропонує широкий спектр сучасних фінансових послуг як фізичним, так і юридичним особам. Основна мета Банку – надання сучасного та технологічного сервісу в режимі online за допомогою зручного інтернет-банкінгу АВаnk24. Банк широко представлений у всіх регіонах України – 237 відділень готові надати якісний сервіс кожному клієнту.
За новинами А-Банку слідкуйте на офіційних сторінках Facebook, Instagram, Youtube, TikTok.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас