ПриватБанк знизив тарифи на еквайринг для бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк знизив тарифи на еквайринг для бізнесу

Особисті фінанси
948
ПриватБанк встановив з 15 січня 2022 року для бізнес-клієнтів єдиний базовий розмір комісії за послуги еквайрингу у торгівельних точках (прийому платежів за банківськими картками) у розмірі 1,8%. Finance.ua як портал, що слідкує за подіями на українському банківському ринку, розповідає про нововведення.
Кому доступний тариф:
  • такий тариф діятиме як для нових, так і для існуючих клієнтів банку;
  • тим, хто підключається до послуг еквайрингу після 15 січня, єдиний тариф 1,8% діятиме автоматично;
  • діючі партнери мережі cahless ПриватБанку найближчим часом отримають e-mail повідомлення про зниження тарифів з інструкцією щодо підписання анкети з новими тарифами у розділі Електронний документооборот системи “Приват24 для Бізнесу”.
“Ми робимо безготівкові розрахунки більш вигідними нашим клієнтам, щоб стимулювати зростання їх бізнесу та сприяти розвитку безготівкової економіки в Україні на прозорих, чесних та збалансованих економічних принципах”, – відзначив керівник дирекції по роботі з бізнес-клієнтами ПриватБанку Євген Заіграєв.

Довідка Finance.ua:

  • ПриватБанк у січні знизив ставки за програмою кредитування для малого бізнесу та підприємців «КУБ». Акційна ставка становить 1,4% на місяць від початкової суми кредиту за перші півроку та 1,2% на місяць за наступний термін користування кредитом;
  • раніше також стало відомо, що державний ПриватБанк торік продав на електронному аукціоні OpenMarket 556 лотів з власним та заставним майном на загальну суму 1 008 966 460 грн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас