Samsung запатентувала ноутбук зі складаним знімним дисплеєм — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung запатентувала ноутбук зі складаним знімним дисплеєм

Технології&Авто
434
Інженери Samsung запатентували незвичайний форм-фактор ноутбука-трансформера. Його особливістю, крім можливості від’єднання клавіатури, став складаний дисплей, що значно знижує розміри гаджета при транспортуванні.
Відповідна патентна заявка була зареєстрована регулятором WIPO.
Згідно з опублікованою документацією, корпус ноутбука після від’єднання кришки може розділятися на дві рівні частини. При цьому в кожній половині встановлений свій акумулятор, але апаратна начинка розташована лише в одній з них. Екран пристрою також може бути складений навпіл.
Samsung запатентувала ноутбук зі складаним знімним дисплеєм
З’єднання дисплея з клавіатурою здійснюється за допомогою спеціальних шарнірів. Потенційно така конструкція в складеному стані дозволяє скоротити займану ноутбуком площу в чотири рази, що істотно підвищує мобільність гаджета. Ще однією фішкою моделі стала сенсорна панель мультимедійного плеєра на торці корпусу.
Samsung запатентувала ноутбук зі складаним знімним дисплеєм
Чи має намір Samsung представити описаний в документі пристрій у вигляді комерційного рішення, поки що невідомо. Патентна заявка була подана південнокорейською компанією ще в липні 2021 року, і лише недавно була опублікована Всесвітньою організацією інтелектуальної власності.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас