BMW представила 8K-кінотеатр для автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW представила 8K-кінотеатр для автомобілів

Технології&Авто
419
В рамках CES 2022 компанія BMW зробила вельми несподіваний для себе анонс, представивши гігантський екран під назвою Theater Screen. Він буде вбудовуватися в стелю автомобілів і не дозволить занудьгувати пасажирам на задніх сидіннях під час довгих поїздок.
Theater Screen при діагоналі 31 дюйм і роздільній здатності 8000×2000 пікселів здатний відтворювати контент зі співвідношенням сторін 16:9, 21:9 або 32:9. Дисплей підтримує мережі 5G і працює під управлінням операційної системи Fire OS від Amazon, що дозволяє отримувати доступ до більшості потокових відеосервісів і додатків Fire TV. Theater Screen підтримує сенсорний ввід, але керувати ним можна і за допомогою вбудованого в двері невеликого дисплея.
Ефект «приватного кінотеатру» в Theater Screen доповнює звук, що позиціонується BMW як 4D: частина з 30 динаміків виробництва британської компанії Bowers & Wilkins вбудовані в сидіння, дозволяючи глядачам відчути звукові коливання.
Зробити перегляд фільму більш комфортним допоможе ще одна цікава деталь: коли екран опускається зі стелі, то шторки на задньому і бічних стеклах теж опускаються, а освітлення в задній частині автомобіля стає приглушеним.
Хоча BMW не назвала ціну та точну дату випуску Theater Screen, вона сказала, що система готова до запуску в серійне виробництво. Компанія не повідомила, чия матриця використовується в цьому автомобільному кінотеатрі і в яких моделях він буде встановлений.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас